Nelly - Get the look

Hej på er!
Gud vad fint väder det är ute, sitter med min älskling på altanen å njuuter med en kopp kaffe å planerar samtidigt våran dag :)
Här har ni lite grejor från nelly.com som jag vill ha, vad tycker ni? Är inte halsbanden underbara?
Puss! 

- Uttråkad?

Hello baabes!
Kollar just nu på Barca matchen, å dom leder med 3-0, fan! haha
Jag som hoppades på förlust så att Real skulle ha större chans att vinna ligan, men men..
Kom på att NI alla som ngn gång är uttråkade borde bli medlemmar på http://www.spigo.se/ där ni kan spela en massa skojsiga spel som jag gör just nu, haha!
Ha en trevlig kvääll =)
Puss!

Topshop - Get the look

Hittade ett måste till sommaren! Denna klänning e ju hur söt som helst , inte sant?
Smyckena är däremot inte från Topshop utan dom är från asos.com.
Tycker att ett blommigt plagg ska finnas i garderoben i sommar, det är hur fiint som helst!


- Kissie = dålig förebild

Jag måste bara få säga  -   fy fan!!!!
Alltså den här Kissie-tjejen är för överdriven, haha jag skrattar åt att hon har så många besökare, jag tycker synd att så många tycker hon är "inspirerande".
En sån blogg borde fan inte finnas, liksom tänk alla småtjejer som kollar på den här bimbobruden och tror att idealet för en tjej är som henne!
Att hon orkar redigera sina bilder till att hon ser onormal ut är ju helt stört, hon ser redan smal ut, va fan redigerar hon sina bilder till att hon ser sjukt konstig ut??
Hennes läppar, liksom varför lägga så mkt i läpparna till att hon ser ut som en anka? Sedan till hennes bröstförstoring, visst vill man göra en operation så varsegod gör det, men av rätt anledning! Hon hära vill till å med ha dom större :S
Nej jag tycker iaf att en sån bloggare inte borde finnas eftersom man påverkar andra NEGATIVT. Liksom vad skrivere hon om som är inspirerande? haha men jag tror många bara kikar in där bara för att..
Jaja, nu ska jag duscha!
Pussar!

RSS 2.0