- Gratisbio.se

Hej allihopa!
Jag ville ta å tippsa er om ngt huuur smart som helst.
Alla gillar ju att få presentkort, biobiljetter och annat skoj? Ja då ska ni passa på och bli medlemmar på en underbar hemsida där du hur enkelt som helst kan samla poäng och därmed få presentkort på exempelvis h&m och mc donalds. Bra va?
Gör som jag, bli medlemmar!
http://www.gratisbio.se/
Förresten,
Ha en toppen valborg!
Puss

- Always good to have !

Har lagt upp lite produkter jag själv köper.

Först har vi ett väldigt bra puder från Make up store, den funkar som foundation men den täcker mkt bättre!

Sedan så har vi Ako - Sunkissed , en bodylotion som gradvis gör kroppen brunare, finns på apoteket,

Tredje bilden är Niveas duscholja, den gör kroppen len å fin å sist är det en bild på en bodylotion ifrån apoteket som jag köpte för BARA 19 kr. Den luktar ljuvligt och man blir av denna också väldigt mjuk å len.

.... Enjoy!

- For healthy skin


1. Havslera - En riktigt bra ansiktsmask av havslera med friska dofter av havet. Leran ersätter förlorade mineraler och gör huden jättelen! Den kostar bara 79:- och jag rekommenderar den verkligen!

2. Döda havssalt med havsmineraler - Detta är en kroppskrubb som är skiiiiiiitbra! Man masserar in den i huden och låter saltet stå på i några minuter sedan så tvättar man av det med ljummet vatten och skjöljer bara av saltkorna så att "oljan" som finns är kvar på kroppen. Efteråt är man hur len som helst.
Döda havssaltet är dessutom jättebra för hudirritationer som eksem etc. Den kostar 125 :- å är värd pengarna!
OBS detta döda havssaltet är JÄTTEbra mot  bristningar och celluliter, eftersom man masserar in saltkorna. Det ger resultat - belive it or not !

- KALLT KALLT KALLT

Kom preecis hem å det är riktigt äckligt kallt kan jag lova.. Denna vulkanen har ju förstört våran vår haha!
Jag har inte uppdaterat mkt på grund av att jag haft mkt annat på G :)
Nej nu ska jag ta mig ett glas RÖTT å njuta av fredagskvällen.
PUSS

Get the look - H&M


- IKEA

Hej på eeeeeeeer ! :D
Har precis landat hem från Ikea, där det brändes en hel den pengar kan jag  säga er! Man går aldrig ut därifrån tomhänt.
Köpte en giigantisk spegel (skitsnygg), köpte massa heminredning: tallrikar, glas, å annat.
Ikea är riktigt bra att köpa hemsaker ifrån då man kanske inte är världens rikaste, å inte bara det, dom har ju faktiskt väldigt fräscha saker där med!
Vi hörs snart
PUSS

- Model falls twice



Tycker de är ganska underhållande att titta på såna här klipp, men samtidigt tycker jag synd om tjejen. Haha check it out vad som hände på en modevisning i Paris. Inte bara en gång utan TVÅ!

- Skötsel av löshår



Hårförlängning med clips:
-
Sov inte med de, under natten blir de väldigt risigt.
- Tvätta de inte så ofta, istället försök att vädra håret för att hålla de fresht
- När du tvättar de använd schampon som är rekomenderande för löshår, annars finns de risk att de blir slitet på direkten.

Hårförlängnig med Tape On, Keratinslingor och Microringar:
- Tvätta håret med rekomenderade schampon och använd mycket inpack 
- Försök att alltid låta håret självtorka, annars använd dig av låg värme vid föning.
- Sov aldrig med vått hår utan de ska vara torrt och helst i en fläta.
- Undvik produkter som innehåller oljor, alkohol och silikoner på fästerna, då de kan trassla till håret.
- Silkesdroppar gör att de ser fresht och välvårdat ut
- Undvik så mycket styling produkter som de går då de sliter väldigt mycket på håret. Så styling produkter som innehåller kemikalier och alkohol är ett big no no

Hårförlängnig med syntetiskt hår:
- Jag rekomenderar att inte gör någonting alls med håret då de är väldigt känsligt. Så undvik att tvätta, föna, platta och locka de.
- Undvik också stylingprodukter.
- Vill du locka de kan du testa att ha i spolar, men de krävs mycket tid för att få resultat.


- Sommarblek ditt hår med citron



Snart närmar sig sommaren och ett tips ifall du vill få ljusa härliga skiftníngar i ditt hår är att använda dig av citron. Du blandar vatten tillsammans med citronsaft och lägger i de i håret och låter de verka ute i solen. Hur länge du vill sitta är upp till dig själv. Blekningsmetoden är helt naturlig och inte alls lika skadligt för ditt hår som att färga de.

- Musiktips

Casely feat. Lil Jon - Sweat


Akon - Party Animal (Prod. David Guetta)


Jason DeRulo - Riding Solo


Black Eyed Peas - Rock That Body


Edward Maya - Stereo Love


ENJOY!

- Scofield goes big?



OJOJOJOJ! Hittade precis denna bilden ute på nätet! Kände knappt igen den snygga Prison Brake skådisen.
Vad har hänt??
Han har odlat både hår och mage!
Nej ush, man måste ju hålla sig fräsch när man är en välkänd skådespelare! Vad säger ni? Är han lika snygg nu med, haha!

- TacoWraps



Hejhej!
Käkade precis Tacowraps med kyckling, "fajitas" med andra ord. Vi kom på att när vi väl hade gjort våra wraps å fyllt dom med massa gott så la vi dom sedan på stekpannan vilket gjorde brödet lite knaprigt. Det var jättegott, så nästa gång ni gör wraps så stek dom en stund på stekpannan, det blir gott med lite knaprighet, jag lovar! Mummmma


Topshop - Get the look

Hej aaallihopa!
Jag har ju installerat Windows 7, men allt på datan fungerar inte som jag vill, jävla tekniiik! Nej men här har jag iaf hittat lite inspiration från Topshop , väldigt snyggt tycker jag . En bustier är ngt vi alla måste ha i garderoben i år som sagt. Enjoy!

Idag har jag vart i stan, shoppat lite smink och hårprodukter vilket man måste ibland.. Sedan har jag kommit hem, lagat mat åt mig å pojken å bara tagit det lugnt med en kvällspromenad som vi precis kom hem ifrån. Riktigt skönt faktiskt. Vi gillar våra nattpromenader för det är då vi pratar om exakt alllt. Så tjejer, börja gå på promenader med era pojkar! Jag lovar, det är ngt av det mysiiigaste som finns :)
Nu ska jag sätta mig å fortsätta mysa.
Puss så länge!

- Ögonfransar



Ett tips om du vill ha långa ögonfransar som inte faller ihop under dagen.

Först använder du dig av en ögonfransböjare när du böjt klart dem så sprejar du lite hårspray på dina fingertoppar och duttar de på fransarna. Det gör att de kommer hålla formen, sen applicerar du på mascaran och du har en loook som håller hela dagen. 

Ett annat litet tips om man vill ha längre fransar är att klippa topparna på dom, men var försiktig, för klipper man för mycket kommer de att märkas.
Detta gör dina fransar längre sen när dom växer ut igen.

- LOVE



Har ni hittat er stora kärlek? För det har jag gjort iaf.
Jag har varit med om allt, allt från äckliga förhållanden som man bara vill glömma till förhållanden som aldrig blev något av..
Men nu, nu har jag verkligen hittat min stooora feta kärlek haha! Nej skämt å sido.. Jag trodde inte på kärlek vid första ögonkastet om jag ska vara ärlig. Men när jag i början träffade min nuvarande pojkvän så märkte jag faktiskt direkt att det skulle bli ngt seriöst av det hela..

Jag och han träffades för två år sen för första gången men vi blev inte tillsammans föräns förra året och sen dess har jag varit vääldigt lycklig!
Innan var jag verkligen oseriös i mina förhållanden där jag ljög väldigt mkt, jag vet det är väldigt dåligt men jag var tvungen då.

Jag är så glad av att jag har en så bra pojkvän , och när man väl har det så kämpar man för att göra det så bra som möjligt mellan varandra. Liksom det sa bara klick å sen dess har vi varit som piff å puff :)
Nej men jag tror verkligen det finns en perfect match till alla.. För klickar det inte gör man ju slut å sen går man vidare å vidare..

Jag hade aldrig varit kär innan, jag visste inte ens vad det innebar.. Tyckte alltid de lät så jävla löjligt när folk sa att dom var kära å sa hur det pirrade i kroppen. Men nu e jag en av dom, lite småkonstigt hihi ! Liksom jag kommer ihåg att jag innan inte ens visste vad ordet jag älskar dig betydde fören jag nu förstår. Jag fattar inte hur jag kunde säga att jag älskade mitt ex innan efter 1 månad , helt jävla sjukt! Visste jag ens varför jag sa det? Neeeeeej verkligen inte haha tror bara jag sa det för att vara snäll eller ngt :S ush

Har ni ngn gång varit sååå kära? Eller har ni kanske gjort likadana misstag som jag? Jag tror iaf att alla ngn gång kommer hitta en sån kärlek hur lång tid det än tar!

PUSS


- Den nakna sanningen



Tänk vad mycket smink kan göra för att ändra utseendet. Vi som oftast uppskattar kändisarna för deras vackra utseende, men bakom all den smink de bär ser de inte alls lika glamorösa ut, vissa ser till och med HEMSKA ut. Vad kan man säga mer än att smink gör underverk.

HOT OR NOT?

- Dålig uppdatering!



HejHej!
Hoppas att allt e lika fint med er som det är med mig! Kom precis hem efter en lååång dag i solen, riktigt skönt! Har varit å umgåtts med vänner och bara tagit det lugnt.
Igår installerade vi Windows 7 heeela kvällen å jag som typ e sämst på tekniska saker gjorde att allt gick långsammare.. Men men , nu har vi det klart iaf! Därför har jag inte kunnat blogga..
Som ni ser på bilden så mööös vi med jordgubbar å vindruvisar, tacka aldrig nej till frukt haha!

Ska försöka kasta in nåra inlägg snart igen.

PUSS på er!

- Brun med kastanjevatten



En produkt som rekomenderas om du vill vara brun för en dag är kastanjevatten. Du lägger på detta som ett baslager innan du börjar sminka dig, men se till att låta de torka ordentligt först annars kan de bli väldigt fläckigt. Kastanjevattnet ger resultat direkt och är lätt att tabort genom att bara rengöra området där du använt de. Priset ligger på under 100 lappen och finns att köpa på både Kicks och Åhlens.

- Visste du?

... att vi krymper ungefär en centimeter varje dag? På kvällen har nämligen ryggen tryckts ihop.
    På natten när vi sover rätar den ut sig igen.

... att i Danmark finns fler grisar än människor?

... att fler människor dödas av åsnor varje år att än som omkommer i flygolyckor?

... att en grispenis är formad som en korkskruv?

... att man bränner mellan 1-2 kalorier per minut när man tittar på TV?

... att det inte finns en enda klocka Las Vegas casinon?

... att män tillbringar i snitt sex månader av sitt liv på toaletten?

... att hårväxten ökar när man är förälskad?

... att sköldpaddor kan andas genom rumpan?

... att man tappar ungefär 75 hårstrån från huvudet varje dygn?

... att i varje Seinfeldavsnitt finns Stålmannen med någonstans?

... att giraffers liv börjar med ett två meters fritt fall? giraffer föder nämligen stående.

... att en ko fiser ut 600 liter metan per dag (nog att fylla 40 st partyballonger)?

... att bara hälften av världens befolkning har använt en telefon?

På: http://www.visstedu.nu/ kan du läsa mer onödig fakta... 


NELLY - Get the look



Godmorgon sunshines!

Börjar dagen med att slänga ut dagens "get the look". Denna är från Nelly som ni ser å personligen tycker jag att det är en uuurläcker outfit. Vad tycker ni? Hade ni velat ha på er detta?



- Äggula


Äggula i håret ska vara jättebra och göra de vackert. Man ska ta äggulan blanda de och lägga i de i håret. Låt de verka i 10 min och skölj ur. Själv har jag aldrig vågat detta, men efter att ha läst mycket om de har man fått lust att testa för att verkligen se om de fungerar. Haha minns när man fyllde 15 och blev äggad i skolan, usch va de stank. Gissar på att de blir samma sak nu. Vågar man testa?


- SOOOOOOL

åååååååh jag e så lycklig!
Att se solen skina e nog det som gör mig gladast just nu hihi! Tänk dom som har sol varje dag, varje månad, varje år! Fyfan vad härligt! Tror nog att jag aldrig hade tröttnat..

Snart ska jag möta upp ett par vänner samt min babee å sätta oss ute å luncha i solen, mummmma!
Är suugen på räkor, eller kanske ngn god sallad :)

Nu måste jag kiila.

PUUUSSS


- VARNING FÖR KÄNSLIGA TITTARE




Jag blev så upprörd när jag såg den här videon de är så hemskt. En nanny som misshandlar den 11 månader gamla bebisen grovt, familjen misstänkte att de var något skumt med henne och satte därför upp dolda kameror. Och här är resultatet.......
USCH!

- Bed Rock



En låt jag tror kommer spelas mycket nu när man sitter ute i vårsolen. Helt underbar och har inte lyckats tröttna än...

- Svenska Hollywoodfruar



Ja vad ska man säga om detta program? Till en början måste jag erkänna att de var ganska underhållande, men nu har de verkligen gått över gränsen. Kvinnor som närmar sig 50 strecket hyr in unga snygga modeller och festar med dom som att de själva vore i samma ålder. Hallååå ni har barn och eran tid är over! Visst äldre kan ha kul, men de borde också bete sig som att de är 50 och inte 20. Usch de är faktiskt pinsamma att kolla på och i dagens avsnitt ska de gå på POLE DANCING. Undra var de här kommer sluta?


- Fett hår?



Alla har väl vaknat en dag med smutsigt hår, men inte haft tid att hoppa in i duschen och istället tvingats gå ut i sitt oljiga hår. Då har jag ett tips och de är att använda sig av torrshampo från Lee Stafford, kostar under 100 lappen och funkar superbra. Men de är inte säkert att alla har den tillgänglig när den behövs som mest. Då rekomenderar jag att testa att lägga i vanligt vetemjöl i hårbotten. De funkar faktiskt även om de låter lite skumt. Ta en nypa och massera in de så kommer du märka skillnad!

VARNING: Lägg inte i för mycket, risken är att de kommer synas.

- Träning

Heeeeeej!

Igår hade vi det skiitmysigt hemma hos mig. Vi satte på en brasa ute på altanen, sedan satt vi där i några timmar å tjöta. Käkade nötter å drack öl å cider, hihi. Guud vad mkt man kommer dricka i sommar känner jag.. Man kommer liksom bara sitta ute hela dagarna å sedan mysa på kvällen med öl, vin eller vad som helst!

Grannarna började till å med klaga igår kom jag på, dom ville att vi skulle flytta på brasan längre bort så inte all rök kom in till dom
- kompis kompis. hahah våra grannar e för roliga... not.

Imorse vakna jag å sedan gick vi iväg till gymmet för å träna, väldigt skönt!
Nu ska jag ta mig en dusch, å efter det ska jag nog till stan å sätta mig på ett fik å njuta av solen. Man får ju passa på när solen e framme :)

Njut av soleeen ni med!

PUSS


- Sätt en extra touch på din bodylotion



Ett tips om du både vill lukta gott och se fresh ut är att blanda en vanlig bodylotion tillsammans med din favorit parfym för att få den bästa lukten. Sen blandar du i lite shimmer som finns att köpa billigt på H&M. Passar lika bra till fest som vardag nu när sommaren börjar närma sig.

Ett riktigt budget alternativ!

- Filmtips



Godmorgon sunshines ! Solen skiner å jag mår toppppeeen haha..
Igår efter matchen kollade vi på The blinde side - en verklighetsbaserad film som verkligenen e värd att se.
Handlade om en överklass familj som hjälpte en fattig pojke mer säger jag inte :)
Nu ska jag fixa lite kaffe å gå ut å sätta mig medan solen e uppe!

Pusss så länge

Förlust

Jahopp, förlust för Real då..
Tycker denna El Classico var jättetråkig att kolla på, ingen spänning inget flyt alls. Jag tycker att Real inte alls förtjänar att vinna ligan hur mkt jag än vill det..
Men skoj hade vi ändå! Med vattenpipa, öl å snacks <3 Vi testade melon-smak på vattenpipan som var riktigt god.

Nu ska jag fortsätta vara social med dom andra!

Puss

El Classico


Dags att börja ladda inför El Classico!
Snart kommer allt folk hit så ska vi ladda med massa snacks å öl - kan inte bli bättre!
GLÖM INTE KOLLA GOTT FOLK!


Asos - Get the look



Vad vore vi kvinnor utan accessoarer?
Jag tycker att vi med hjälp av accessoarer kan göra om en enkel outfit till en riktigt het klädsel,eller hur?

Här har ni några av mina favoriter från Asos. Tänk er slitna jeansshorts med en genomskinlig topp med en snygg bustier under och en kavaj tillsammans med dessa accerssoarer. Juste får inte glömma ett par snygga höga skor också! Åhh riktigt snyggt till att gå ut å festa med - must have it.

Hoppas ni gillar det lika mkt som jag!

pusspuss

Är klockan redan halv två? :)

Vaknade precis å såg att klockan redan är halv två ! Hela dagen har försvunnit åt att sova men det var det värt , haha!

Igår blev det en sen grillning med massa god mat å vin på det hela, mums. Sedan blev det film, Shutter Island. Känner mig riktigt dum eftersom jag inte fatta ngt av filmen alls. Vet ni vad som hände i slutet? Eller var det meningen att man skulle få en tankeställare i slutet?

Idag är det El Classico kl 20.00, vilket måste ses! Jag vill att real vinner men om man tänker lite logiskt så vet jag att barca kommer vinna ändå. Deras spel är så mkt finare än reals men men, man kan alltid hoppas!

Nu ska jag städa undan efter igår!

Pusss


H&M - Get the look




Här har ni dagens inspiration från h&m, riktigt fräscht till värmen! loove it
Istället för att blanda kläder från flera olika affärer så ska jag lägga upp en outfit från en affär. 
Lättare å hålla reda på & lättare att shoppa det också!

Nu ska jag ta en dusch!

Puss

SOL

Guud, vad skönt att vakna och se solen skina!
Varför blir man så glad utav att se värmen egentligen. Det brukar alltid vara så efter en låång vinter. Men sedan när värmen väl kommer och det blir kokhett längtar man efter liite kyla.

Nej men nu ska jag upp å ta en kopp kaffe å sätta mig ute i solen innan den försvinner.

Puss

Brun med morot?



Riktigt kap till sommaren! Visste ni att man får världens finaste färg utav morötter?
Köpte just denna Carroten produkt förra året i Grekland vilket verkligen gav mig den färgen jag ville ha! Den är i fast form. Man behöver bara smörja in sig med den EN gång å man kan se resultat, blev jättenöjd. Tyvärr! haha, hade jag med mig den i handbagaget när jag åkte hem å fick lämna den innan jag gick på flyget hem =/ Vill ni bli riktigt fiiiiiint bruna så buy it.
Märker hur mkt jag längtar till sommaren, haha!

Ha det fint!

Top Notch


Första inlägget då haha, vad ska man skriva liksom? Hej?
Nej, men detta är en blogg där man inte behöver skryta om sig själv och provocera som TUSEN bloggare gör utan istället försöka inspirera andra naturligt.
Förstår mig faktiskt inte på vissa så kallade "bloggare" som sysselsätter sig med att provocera, visst man tjänar jäävligt bra på det men orka visa sig som en annan person.
Sedan finns dom som härmar varandra å formas till deras "bloggidoler" haha vilka misslyckare!

Förresten ush vad det är svårt med att fixa&trixa å skapa bloggen bra. Fattade absolut ingenting å gör det fortfarande inte :P Tur att det finns bloggare som just bloggar om hur man fixar sin blogg, haha! 

Aja men hoppas att Top Notch blir en inspererande blogg för alla framöver när man väl kommit igång.




RSS 2.0